Lehmä ei lopettanut itkemistä – lopulta pelastajat löysivät kadonneen vasikan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gentle Barn -järjestö pelastaa maatilaneläimiä huonoista oloista. Pelastajat olivat nyt löytäneet ja tuoneet tilalleen lehmän, joka ei pelastumisensa jälkeen kuitenkaan jostain syystä lopettanut itkemistä. Lopulta eläintenhoitajat huomasivat, että sen utareista valui maitoa.

Kun pelastajat huomasivat, että lehmän tulisi imettää, he ymmärsivät surullisen emon vasikan jääneen jonnekin. Pelastajat eivät olleet tietoisia lehmän vasikasta, mutta he lähtivät heti etsimään pikkuista, että vasikka ja emo saataisiin jälleen yhdistettyä.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa kadotettu vasikka pääsee jälleen emonsa luo. Lehmä on silminnähden onnellinen nähdessään vasikan, joka pyörtyy heti kohdatessaan viimein emonsa. Lopulta vasikka tokenee ja lehmä alkaa jälleen imettämään onnellista vasikkaansa.