Sulaton papukaija ihastuttaa – luonnetta ei ainakaan puutu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Papukaijat ovat suosittuja ja hauskoja lemmikkilintuja, jotka viihdyttävät omistajiaan usein laulamalla ja matkimalla ihmisten puhetta. Papukaijat tunnetaan yleisesti kauniin värikkäistä sulista, mutta eräs pikkuinen papukaija ei omista yhtäkään sulkaa.

Rhea-niminen papukaija menetti kaikki sulkansa kun se sairastui ollessaan vasta pieni poikanen. Papukaija ei kuitenkaan menettänyt elämäniloaan, joka sillä tuntuisi hyvin vahvasti olevan vielä tallella. Rhea sulostuttaa päivittäin lähes puolta miljoonaa seuraajaa Instagram-kanavallaan, jossa nähdään kuvia muös Lucky ja Chili -nimisistä linnuista.

Sulattoman Rhean omistaja aikoinaan hylkäsi pikkuisen, mutta onneksi lintu sai kuitenkin nopeasti uuden rakastavan kodin. Nyt hupaisalla Unilad-kanavan jakamalla Facebook-videolla nähdään miten vauhdikkaasti suloinen Rhea leikkii ja juoksee pitkin asuntoa. Rhea saattaa olla kooltaan pieni, mutta luonnetta siltä löytyy sitäkin enemmän.

Naked Bird Goes On A Rampage

Just a tiny naked bird on a rampage! 😂😂

Publié par UNILAD sur mardi 6 février 2018