Sokkipäätös! Terhi Kokkonen passitettu kotiin kesken Vain elämää -kuvausten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka uuden Vain elämää -tuotantokauden artistiryhmä matkasi Espanjaan kuvaamaan uuden kauden jaksoja. Tänään ohjelman tuotanto pudotti todellisen uutispommin, kun se ilmoitti, että Ultra Bra -yhtyeestä tuttu Terhi Kokkonen on lähetetty kotiin kesken kuvausten.

– Harmillisia uutisia teille rakkaat Vain elämää -fanit. Viides kuvauspäivä Mondan linnassa päättyi eilen siihen, että Terhi Kokkonen hyvästeli muut artistit ja kuvausryhmän ja palasi Suomeen, tuotanto ilmoitti hetki sitten ohjelman Facebook-sivuilla.

Päivityksen mukaan kyseessä ei ollut Kokkosen päätös, vaan tuotantotiimi käsitteli asiaa ja päätti poistaa laulajattaren ohjelmasta.

– Päätös oli tuotantoryhmän, ja siihen tultiin perusteellisen harkinnan pohjalta. Ohjelman kolme viimeistä päivää kuvataan ilman Kokkosta.

Terhi Kokkosen poistamisen syy ei ole vielä tiedossa. Kokkosen lisäksi Espanjaan lähetettiin Arttu Wiskari, Kasmir, Danny, Mira Luoti, Aki Tykki ja Sani. Tuotantokautta kuvataan Espanjassa, Mondan linnan jylhissä maisemissa. Artistit suuntasivat Suomesta Espanjaan viikko sitten keskiviikkona.