Hämmentävä näky postilaatikolla – lehmä söi perheen postit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Opettajat ovat voineet varmasti useampaan otteeseen kuulla lasten kertomana tarinan siitä miten heidän lemmikkinsä ovat syöneet oppilaiden läksyt. Tällä kerralla videolle päätyi todistusaineistoa siitä, että myös lehmä voi olla syynä perheen laskujen katoamiseen.

Erin Hudson on kuvannut ikkunastaan hauskaa tilannetta videolle kun hän on huomannut, että musta lehmä on mennyt heidän perheensä postilaatikolle. Kun hän alkoi seuraamaan mitä lehmä tekee, nainen sai yllättyä huomatessaan, että lehmä syö heidän postejaan.

Musta lehmä näyttäisi todella hyvällä ruokahalulla mutustelevan valkoista kirjettä parhaillaan kun nainen kuvaa sitä videolle. Loput postit näyttäisivät olevan maassa tuulen vietävinä. Mikäli tällä perheellä on jatkossa laskujen maksut myöhässä, he voivat todistusaineiston kera syyttää lehmää.