Järkyttävä vieras perheen uima-altaassa – onneksi kukaan ei hypännyt veteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Floridassa alligaattoreita elää luonnossa paikoin hyvinkin paljon, joten ne eivät ole kovin harvinaisia vieraita ihmisten asuinympäristöissä. Nyt eräs Boca Ratonissa asuva perhe on löytänyt kotipihansa uima-altaasta kutsumattoman matelijan.

Matt Fino huomasi aamulla kotipihallaan, että perheen uima-altaan pohjalla oli outo tumma muodostelma. Lähemmässä tarkastelussa selvisi, että kyseessä oli altaaseen jostain syystä joutunut alligaattori.

Onneksi hän ei hypännyt suoraan aamu-uinnille altaaseen, sillä silloin seuraus olisi voinut olla kohtalokas. Fino kutsui paikalle poliisit, jotka hälyttivät apuun riistanvartijat. He saivat ongittua alligaattorin altaasta ja saivat kuljetettua sen pois.

Splash
Splash
Splash

Uusimmat