Järkyttävä vieras perheen uima-altaassa – onneksi kukaan ei hypännyt veteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Floridassa alligaattoreita elää luonnossa paikoin hyvinkin paljon, joten ne eivät ole kovin harvinaisia vieraita ihmisten asuinympäristöissä. Nyt eräs Boca Ratonissa asuva perhe on löytänyt kotipihansa uima-altaasta kutsumattoman matelijan.

Matt Fino huomasi aamulla kotipihallaan, että perheen uima-altaan pohjalla oli outo tumma muodostelma. Lähemmässä tarkastelussa selvisi, että kyseessä oli altaaseen jostain syystä joutunut alligaattori.

Onneksi hän ei hypännyt suoraan aamu-uinnille altaaseen, sillä silloin seuraus olisi voinut olla kohtalokas. Fino kutsui paikalle poliisit, jotka hälyttivät apuun riistanvartijat. He saivat ongittua alligaattorin altaasta ja saivat kuljetettua sen pois.

Splash
Splash
Splash