Jenna Dewanin tyttärestä vahingossa kasvissyöjä: ”Matkii jokaista liikettä”

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

37-vuotias näyttelijä Jenna Dewan Tatum tunnetaan rooleistaan muun muassa Witches of East End -televisiosarjassa ja Step Up -elokuvassa. Tällä hetkellä nainen juontaa World of Dance -nimistä televisio-ohjelmaa, jossa tanssijat kilpailevat miljoonan dollarin pääpalkinnosta.

Jenna Dewan Tatum on naimisissa näyttelijä Channing Tatumin kanssa, ja heillä on myös yksi yhteinen tytär Everly Tatum. Nainen kertoi People-sivuston haastattelussa suosivansa vegaanista ruokavaliota, mutta lipsuvansa siitä toisinaan olosuhteiden pakosta. Dewan Tatum paljasti, että myös hänen tyttärestään on tullut kasvissyöjä.

Neljävuotias Everly on seurannut äitinsä jalanjälkiä pitkään, minkä vuoksi hänkään ei halua syödä lihaa. Naisen mukaan tyttö julistaa aina muillekin kovaäänisesti, että hän ei syö lihaa. Jenna Dewn Tatum on kuitenkin antanut tyttärelleen luvan syödä mitä ikinä hän haluaakaan, mutta Everly haluaa kuitenkin tiukasti pitäytyä kasviperäisessä ruokavaliossaan.