Kaverit auttoivat avioeron yli – juhlivat näyttävästi uutta alkua

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Avioero voi pahimmillaan olla koko maailman ja tulevaisuuden musertava kokemus, jolloin on vaikea nähdä ulospääsyä ahdingosta. Toisaalta voi ajatella, että avioero tarkoittaa uutta alkua ja itsensä päivittämistä entistäkin parempaan versioon. Kanadalaisen Nicole Niesnerin esimerkki voi antaa ajattelemisen aihetta.

BBC:n mukaan 36-vuotias Nicole Niesner oli miettinyt, että hänellä oli kolme vaihtoehtoa päivänä, jolloin naisen avioero astui virallisesti voimaan. Joko hän viettäisi päivää tavalliseen tapaan, käyttäisi sen murehtimiseen ja itkemiseen tai juhlisi uutta alkua. Saskatchewanissa asuva nainen sai tiedon, että avioero astui virallisesti voimaan 16. päivä joulukuuta. Samana päivänä hän oli laillisesti oikeutettu astumaan uuteen avioliittoon.

Hän näki tilanteen hullunkurisena. Hän halusi juhlia päivää ystäviensä kesken. Hän ilmoitti asiasta kavereilleen, jotka järjestivät loput bileistä. Kaverit saapuivat naisen kotiin valkoisiin morsiuspukuihin puettuina. Porukka juhli hääasuissa Nicolen uutta alkua elämässä. Juhla auttoi pääsemään vanhan ajanjakson yli ja aloittamaan uuden.

– En välttämättä enää koskaan koe rakkautta avioliitossa, mutta tiedän, että olen silti monen ihmisen rakastama, Nicole sanoi ystäviään ylistäen.

Publié par Nicole Niesner sur lundi 18 décembre 2017