Raju väite: Charlie Sheen murhautti avustajansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Charlie Sheen on joutunut raskaiden syytösten kohteeksi entisen ystävänsä toimesta. Baseball-joukkue Metsin riveissä pelanneen Lenny Dykstran mukaan Sheen olisi murhauttanut avustajansa ja tunnustanut hänelle tekonsa.

Sheenin avustajana ja yökerhon omistajana toiminut Rick Calamaro löydettiin kuolleena kotoaan vuonna 2011. Kuolinsyyntutkija julisti kuoleman vahingossa tapahtuneeksi huumeiden yliannostukseksi.

Lenny Dykstra oli tapahtuneen aikaan vankilassa autovarkaudesta. Päästessään vapaaksi hän kysyi Sheeniltä, mitä Calamarolle oli oikein tapahtunut. Baseball-pelaaja väittää Hollywood Reporter -lehdelle Sheenin murhauttaneen miehen.

– Se kusipää yritti kiristää minua, kuten epäilitkin. Hän vaati viittä miljoonaa dollaria. Laitatin hänet kylmäksi, Dykstra väittää Sheenin paljastaneen.

Baseball-pelaajan mukaan Charlie Sheen olisi järjestänyt Calamaron kätköön tappavan sekoituksen huumeita. Sheenin asianajaja on kiistänyt halpamaisiksi ja järkyttäviksi kuvailemansa väitteet, ja huomauttaa Dykstran olleen itse lukuisia kertoja tekemisissä lain kanssa.