Richard Pryorin leski vahvisti – koomikolla oli seksisuhde Marlon Brandon kanssa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkituottaja Quincy Jones on paljastanut yllättäviä yksityiskohtia kahdesta 1970-luvun supertähdestä. Hänen mukaansa koomikko Richard Pryorilla ja näyttelijä Marlon Brandolla oli seksisuhde.

– Brando oli charmikkain tyyppi koskaan tapaamani tyyppi. Hän harrasti seksiä minkä vain kanssa. Postilaatikkoa, James Baldwinia, Richard Pryoria, Marvin Gayea, Quincy väitti Vulture-sivuston haastattelussa.

Nyt Richard Pryorin leski Jennifer Lee on vahvistanut edesmenneen aviomiehensä ja näyttelijälegendan harrastaneen seksiä. Hänen mukaansa koomikko oli avoin biseksuaalisuudestaan, eikä hän olisi hävennyt Quincyn kommentteja.

– Se oli 1970-lukua! Huumeet olivat vielä silloin hyviä, varsinkin metakvaloni. Jos vedit tarpeeksi kokaiinia, harrastit seksiä vaikka lämpöpatterin kanssa ja lähetit sille kukkia aamulla, Jennifer Lee paljasti TMZ-sivustolle.

Quincy Jones kohotti kulmakarvoja myös tuoreen haastattelunsa muilla kommenteilla. Hän muun muassa kuvaili The Beatlesin jäseniä surkeiksi muusikoiksi ja kertoi tapailleensa Ivanka Trumpia.