Helsinkiläinen Sara pohti tuliko kotiovi kiinni – sitten taksikuski yllätti toden teolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taksinkuljettajat ja muut asiakaspalvelijat saavat osakseen monenkirjavaa palautetta, ja usein asiakaspalvelusta annetaan pääasiassa negatiivisia kommentteja. Nyt helsinkiläinen Sara on antanut suuren hatunnoston taksinkuljettajalle, joka yllätti hänet erittäin positiivisesti.

Sara lähti aamulla taksimatkalle kotoaan, mutta matkalla hän ryhtyi pohtimaan oliko sittenkin unohtanut lukita kotiovensa. Matkan päättyessä hän poistui taksista, mutta jonkin ajan kuluttua tapahtui jotain todella yllättävää. Hän sai nimittäin taksinkuljettajalta tekstiviestin.

– Hei. Olit taksini kyydissä klo 8.45 ja epäröit tuliko asunnon ovi laitettua kiinni. Olin lähistöllä ja kävin katsomassa. Oli kiinni joten nou hätä. T: Taksi 122, viestissä kerrottiin.

Matkustaja oli otettu tällaisesta asiakaspalvelusta ja kehui taksinkuljettajan toimintaa vuolaasti sosiaalisessa mediassa.

– Niin paljon kuin aina annetaan kuraa asiakaspalvelusta, niin nyt iso hatunnosto tälle taksikuskille, Sara kirjoitti.