Terhi Kokkonen palasi someen – julkaisi koskettavan kuvan ja yhden emojin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Vain elämää -ohjelman tuotantotiimi ilmoitti lähettäneensä Ultra Bra -yhtyeen Terhi Kokkosen kotiin Espanjasta kesken kuvausten. Syyksi kerrottiin tuotantoyhtiön päätös, eli Kokkonen ei tehnyt lähtöpäätöstään itse. Syytä tapahtuneeseen ei ole kerrottu.

– Harmillisia uutisia teille rakkaat Vain elämää -fanit. Viides kuvauspäivä Mondan linnassa päättyi eilen siihen, että Terhi Kokkonen hyvästeli muut artistit ja kuvausryhmän ja palasi Suomeen. Päätös oli tuotantoryhmän, ja siihen tultiin perusteellisen harkinnan pohjalta. Ohjelman kolme viimeistä päivää kuvataan ilman Kokkosta, tuotanto ilmoitti.

Nyt Kokkonen on tehnyt ensimmäisen somejulkaisunsa eilisen uutisen jälkeen. Puolen päivän aikoihin Instagramissa julkaistussa kuvassa hän poseeraa iloisen oloisena koiransa kanssa. Kuvan yhteydessä laulajatar ei julkaissut lainkaan kuvatekstiä, vaan sen sijaan ainoastaan ”😘” emojin.

😘

A post shared by Terhi Kokkonen (@terhikokkonen) on

Terhi Kokkosen lisäksi Espanjaan lähetettiin Arttu Wiskari, Kasmir, Danny, Mira Luoti, Aki Tykki ja Sani, jotka jatkoivat kuvauksia ilman Kokkosta. Tuotantokautta kuvataan Espanjassa, Mondan linnan jylhissä maisemissa. Artistit suuntasivat Suomesta Espanjaan reilu viikko sitten keskiviikkona. Kuvausten on määrä päättyä viikonloppuna.