Video paljasti: Donald Trump on takaa kalju!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on ahkerasti asioita ja ihmisiä arvosteleva mies. Ehkäpä tästä syystä monet ovat yhtä mieltä siitä, että myös miljardööripresidentti voi itse ottaa arvosteluja osakseen. Donald Trumpin kellertävä kasvojen väri ja erikoinen kampaustyyli ovat puhuttaneet jo kauan ennen presidenttiyden alkamista.

Nyt Donald Trump on joutunut paljastamaan kaljunsa astuessaan Air Force One -lentokoneeseen. Selkäpuolelta puhaltanut tuuli nosti Donald Trumpin kaljua peittäneet suortuvat pois ja paljasti, että miehellä ei ole takaraivossaan hiuksia nimeksikään. Ammattilaiset uskovat, että Donald Trumpille on tehty hiussiirrännäisiä otsan puolelle sen sijaan, että hän käyttäisi tupeeta.

Hiussiirrännäisiin erikoistunut lääkäri Alan Bauman on tavannut Yhdysvaltain presidentin kasvotusten, ja hänen mukaansa mies saattaa syödä kaljuuntumisen estäviä lääkkeitä ja käyttää hiustenkasvua vilkastuttavaa laserhoitoa, The Guardian uutisoi. Donald Trump peittää takaraivonsa kaljun otsapuolen ja ohimoiden hiussuortuvilla kammaten ne taakse. Hän käyttää myös runsaasti hiuslakkaa, jotta suortuvat pysyvät paikoillaan – tosin mikään hiusliima ei auta kovassa tuulenpuuskassa.