Naisräppäri rohkeassa asussa – meni jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Cardi B sai nauttia viime vuonna nopeasti kasvavasta suosiostaan etenkin Yhdysvalloissa. Hänen Bodak Yellow -singlensä pysytteli Billboard Hot 100 -listan ensimmäisellä sijalla peräti kolmen viikon ajan, joten ovi julkkisten A-sarjaan on parhaillaan avoinna.

Nyt Cardi B kuvattiin konsertoimassa Trinidadissa järjestetyillä karnevaaleilla. Brian Lara Car Parkissa esiintyneen räppärin yllä nähtiin tällä kertaa melko estoton asuvalinta, joka ei juuri imarrellut hänen vartaloaan.

Taannoin Cardi B kohahdutti verkossa Instagram-videollaan, jonka suorana lähetyksenä hän näytti harrastavan seksiä miehensä, räppäri Offsetin, kanssa. Sittemmin hän paljasti kyseessä olleen vain vitsi.

Splash
Splash
Splash
Splash