Hailey Baldwinin seksikkäät sääret pääosassa – vertaansa vailla!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa mallimaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin, sillä hänet on nähty jo monien merkittävien muotinäytösten catwalkeilla. Hän sai myös kunnian olla tammikuussa päättyneessä LOVE Advent 2017 -tyttökalenterissa mukana.

21-vuotias Hailey Baldwin tunnetaan vaaleana kaunottarena, joka ihastuttaa aina seksikkäällä ja naisellisella tyylillään punaisella matolla. Malli ei pettänyt paparazzeja tälläkään kerralla tarjoilemalla kameroille paljaat säärensä pikkuruisissa shortseissa.

Hailey Baldwin nähtiin New Yorkin yöelämässä kun hän osallistui Tom Fordin iltatapahtumaan. Nainen oli yhdistellyt nerokkaasti asussaan erisävyisiä metallinhohtoisia materiaaleja. Naisella oli sampanjan värinen jakku, hopeinen paita ja ruusukultaiset kangasshortsit, jotka paljastivat naisen pitkät sääret ja reidet kokonaan.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News