Hylätty koira juoksi auton perässä kilometrejä – aneli naista pysähtymään

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on lähtenyt leviämään sydäntäsärkevä video, jossa nähdään miten hylätty koira juoksee auton vieressä ja yrittää saada rakasta ihmistä pysähtymään. Koira vaaransi oman henkensä juostessaan auton vieressä liikenteen seassa kilometrejä, mutta se ei kuitenkaan ollut saanut naista pysähtymään.

Venäjällä kuvattu video on saanut monet eläinrakkaat ihmiset hyvin surullisiksi ja vihaisiksi. Liian monet hylkäävät pienet lemmikkinsä metsän laidalle ja kurvaavat sen jälkeen autollaan pois. Videon nähnyt autokuski on kuitenkin tullut julkisesti esiin ja halunnut kertoa totuuden tästä tilanteesta.

Videolla autoa ajavan Dilyara Nosovan mukaan kyseessä ei ole hänen hylkäämänsä koira vaan katukoira, jota nainen ruokkii aina käydessään kesäasunnollaan viikonloppuisin. Nosova kertoi Daily Mail -sivuston mukaan ruokkivansa koiraa ja sen pentuja ollessaan toisella asunnollaan.

Aina kun nainen lähtee asunnolta pois, koira seuraa naisen autoa jonkin matkaa, mutta kääntyy ja palaa sitten pentujensa luokse takaisin. Dinkaksi nimetty koiraemo näyttää kuitenkin olevan riippuvainen naisen antamasta hellyydestä ja ravinnosta juostessaan naisen perässä tämän lähtiessä asunnoltaan.