Povipommi Pamela Anderson vähäpukeisena taikashow’ssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin suomalaisella saunalla varustettua luksusasuntoaan Malibusta vuokrannut povipommi Pamela Anderson on viime vuonna 50 vuotta täyttänyt Playboy-malli ja Baywatch-näyttelijätär. Viime vuosina hän on keskittynyt eläinten oikeuksien parantamiseen.

Viime aikoina Euroopassa ja varsinkin Saksassa hyvin viihtynyt Pamela Anderson on nyt kuvattu taikuri Hans Klokin House Of Mystery -esityksessä, jossa hän oli vierailevana tähtenä. Niukassa asussa esiintynyt povipommi tarjosi silmänruokaa ainakin iäkkäämmälle miesyleisölle.

Maailmanlaajuiseksi tähdeksi aikoinaan nousseella Pamela Andersonilla on kytköksiä Suomeen. Naisen isoisän isä oli suomalaissyntyinen, sittemmin Kanadaan muuttanut mies. Pamela Anderson nähtiin tänä vuonna valkokankaalla tutussa Casey Jean Parkerin roolissaan Baywatch-televisiosarjan pohjalta toteutetussa elokuvassa.

Splash
Splash
Splash
Splash