Uusi hittituote: Puristettavat tekofinnit leviävät lasten kasvoille?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu ajoittain tietoja hyvinkin erikoisista uutuustuotteista, joista tulee hittejä. Nyt lasten ja nuorten keskuudessa voi nousta tulevan kevään hitiksi tuote, joka ei välttämättä ole ainakaan vanhempien mieleen. Kyseessä ovat nimittäin puristettavat tekofinnit.

Zits Ewww

Newyorkilainen yritys NSI International, Inc. on lanseerannut Zits-tekofinnit, jotka kiinnitetään kasvoihin ja voidaan sen jälkeen puristaa. Luonnollisesti tekofinneistä tulee aitojen esikuviensa tavoin sisältä valkoista tahnaa. Maaliskuussa myyntiin tulevia finnejä on useita eri kokoja. 25 finniä maksaa viisi dollaria.

– Lapset ovat rakastaneet inhottavia asioita aikojen alusta saakka. Se juontaa juurensa jo keskiaikaan, ja esimerkiksi muovinen uloste on ollut markkinoilla jo 1950-luvulta lähtien. Jokaisella sukupolvella on omat inhottavat lelunsa, yrityksen johtaja Frank Landi kertoi.