Viisivuotiaan tytön äiti: ”Seksityö tekee minusta paremman vanhemman!”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Portlandissa asuva Elle Stanger on 31-vuotias yhden lapsen äiti. Hän työskentelee stripparina, seuralaisena, kameratyttönä ja kirjoittaa seksiaiheisia kirjoituksia blogiinsa.

Nainen uskoo, että seksin parissa työskenteleminen tekee hänestä paremman äidin, koska hänen viisivuotias tyttärensä kasvaa avoimemmassa ympäristössä. Elle Stanger pitää itseään seksialan ammattilaisena. Hän kirjoittaa seksivälinearvosteluja, työskentelee stripparina kolmena iltana viikossa ja myy itseään seuralaiseksi erilaisten palveluiden kautta.

Samaan aikaan hän on myös äiti, jolla on viisivuotias tyttölapsi. Hänen kumppaninsa Bryan Behrndt kehuu naista kaikkea muuta kuin tylsäksi persoonaksi. Stanger on surullinen siitä, että joidenkin ihmisten mukaan hän ei voi olla työnsä luonteen vuoksi hyvä äiti.

Todellisuudessa nainen tekee kaikkensa sen eteen, että hänen lapsellaan olisi mahdollisimman hyvä kasvuympäristö – sekä samalla myös rehellinen ja avoin. Hän kertoo oppineensa seksityön parissa enemmän psykologiaa kuin olisi voinut lukea kirjoista. Stanger puolustaa aktiivisesti naisten oikeuksia.