Charlotte Crosby seksikkäissä pikkumustissa – bileasu ei jättänyt arvailuille varaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

27-vuotias Geordie Shore -realitysarjasta tunnetuksi tullut nainen Charlotte Crosby on ollut paljon esillä mediassa. Crosbyyn liittyvissä uutisissa on keskitytty suurimmaksi osaksi kaunottaren jatkuvasti muuttuvaan ulkonäköön, joka on useiden leikkausten ja huomattavan laihtumisen ansiota.

Charlotte Crosby on erityisesti hoikistumisensa jälkeen alkanut pukeutumaan pelkästään hyvin paljastaviin ja näyttäviin asuihin ja pikkumekkoihin. Tällä kerralla nainen nähtiin Lontoon yöelämässä mustassa mekossa, joka ei jättänyt juuri arvailuille varaa.

Charlotte Crosby osallistui Daily Mail -sivuston mukaan Lontoossa In The Style Valentine’s Party -tapahtumaan, joka järjestettiin Libertine-yökerhossa. Kaunotar ei jäänyt kadullakaan huomiotta, sillä hänen lyhyt pikkumustansa paljasti naisen solakat sääret ja rintojen ulkosyrjät kokonaan.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News