Koira tekee perheen lumityöt – video leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirarodut ovat todella kovasti herkkujen perään ja tekisivät niiden vuoksi mitä tahansa. Ruoalle persoja koiria onkin monesti helppo opettaa, koska ne todella haluavat herkun omistajaltaan. Nyt videolla nähdään miten eräs koira on oppinut perheelleen hyödyllisen taidon.

CBS News -kanava on julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa nähdään miten koira tekee lumitöitä ulkona. Iso koira seisoo takajaloillaan ja pitää lumipuhaltimesta kiinni etutassuillaan samalla kun se työntää laitetta eteenpäin luodakseen jalkakäytävän pihamaalle.

Verkossa on aiemmin nähty videoita, joissa koirat ovat auttaneet omistajiaan kauppakassien kantamisen ja lelujen keräämisen kanssa. Lumitöitä perheensä puolesta tekevä koira on kuitenkin melko epätavallinen näky, joka varmasti huvittaa myös naapureita.

Watch a dog stand on its hind legs and plow snow for its family

WATCH: This dog is not only standing on its hind legs, but it's also using them to push a snow blower 💨 ❄️

Publié par CBS News sur jeudi 8 février 2018