Poliisin takaa-ajovideossa odottamaton tilanne – Ghostbusters-auto ajoi vierellä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teksasissa tapahtuneesta takaa-ajosta kuvattu video on noussut viraalihitiksi yllättävästä syystä. Kuvassa näyttää esiintyvän suositusta elokuvasarjasta tuttu auto.

Forth Worthin poliisit jahtasivat autovarasta paikallisella moottoritiellä. Tilannetta kuvannut televisiohelikopteri ikuisti kuitenkin jotain muutakin. Poliisiauton vieressä ajoi Ghostbusters-elokuvista tutun auton tosielämän vastine.

Auto kuului paikalliselle aaveita metsästävälle DFW Ghostbusters -ryhmälle. Televisioon päätyminen tuli heillekin yllätyksenä.

– Voitte kuvitella kuinka yllättynyt olin nähdessäni tiimimme jäsenen televisiossa poliisin takaa-ajon aikana. Kyseinen Ectomobile oli vain yksi monista ajoneuvoistamme, DFQ Ghostbustersin tiedottaja kuvaili Star-Telegram -lehdelle.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.