Stingin kappale laukaisi rajun perheriidan – putkareissuhan siitä tuli

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

The Police -yhtyeen entinen basisti ja laulaja Sting on tehnyt musiikkia 70-luvulta saakka. Byron Haynes niminen floridalaismies halusi osoittaa rakkauttaan Stingin avulla poikaystävälleen, Yakeme Moorelle. Mies meni makuuhuoneeseen soittamaan Moorelle Stingin kappaletta: ”If You Love Somebody Set Them Free”.

26-vuotias Yakeme Moore suuttui kappaleesta, koska siinä sanotaan, että mikäli rakastaa toista ihmistä, tulisi hänet päästää vapaaksi. Moore alkoi heitellä tavaroita ympäriinsä ja työnsi Haynesin seinää vasten. Sen jälkeen hän repi Haynesin paidan ja puri miestä huulesta.

Paikalle saapui poliisit ja miehet joutuivat kuulusteluihin. Moore sanoi, että ei ollut väkivaltainen, vaan yritti osoittaa niin ikään vain rakastavansa poikaystäväänsä. Hänet toimitettiin putkaan, The Smoking Gun uutisoi.

That’s the note

A post shared by Sting (@theofficialsting) on