Bussikuski otti raivoavan motoristin vangiksi – raju seuraus videolle

Autot Ohhoh! · Stara.fi

Suomessa varsinkin Pirkanmaalla on viime viikkoina kohistu julkisuudessa linja-autonkuljettajien toiminnasta, jossa on ollut toistuvasti vakavia puutteita. Nyt maailmalla puhuttaa Lontoossa kuvattu video, jossa bussikuski on ajaa motoristin eteen liukkaalla kelillä, ja seuraukset ovat poikkeukselliset.

Linja-auton kuljettaja ei ilmeisesti huomaa oikealta lähestyvää motoristia, ja jarruttaa hieman liian myöhään. Motoristi saa väistettyä linja-auton, mutta päättää kuitenkin antaa palautetta toiminnasta hieman tavallista painokkaammin. Hän pysäyttää linja-auton ja astuu sisään raivoamaan kuljettajalle.

Motoristi ei kuitenkaan pääse käsiksi kuljettajaan, joka on suojapleksin takana turvassa. Hetken raivoamisen jälkeen bussikuski ottaa motoristin vangiksi sulkemalla ovet ja jatkamalla ajamista. Siitä seuraa entistä suurempi raivokohtaus, ja pian linja-autoon alkaa syntyä myös vahinkoa, kun motoristi yrittää päästä ulos. Sinne päästyään motoristi avaa vielä konetilan kannen ja heittää sinne roskakorin. Lopulta hän poistuu paikalta kävellen.