Huikea video: Tältä Tony Hawkin skeittaus näyttää hidastettuna

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin skeittaajiin lukeutuvalla Tony Hawkilla on takanaan vuosikymmeniä kestänyt ura. Nyt ammattirullalautailija on yhdistänyt voimansa hidastettuihin videoihin erikoistuneen Youtube-kanava The Slow Mo Guysin kanssa.

The Slow Mo Guysin tuoreella videolla Tony Hawkin taitoja kuvataan tarkkalaatuisilla ja hidastettuun kuvaan erikoistuneilla kameroilla. Tällä tavoin skeittaajan temppuja päästään seuraamaan ennennäkemättömällä tavalla.

Hawk yrittää videolla temppua, jossa hän on onnistunut uransa aikana vain muutamia kertoja. Rampilla tehtävät temput ovat yleensä ohi sekunneissa. Hidastetun kuvan ansiosta niiden yksityiskohtiin päästään kuitenkin uppoutumaan huomattavasti tavanomaisia skeittivideoita tarkemmin.