Justin Timberlake halusi käyttää Prince-hologrammia väliaikaesiintymisessä – tuli viime tipassa toisiin aatoksiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin Timberlaken Super Bowl -väliaikaesiintymisessä nähtiin ja kuultiin kunnianosoitus Princelle. Alun perin tarkoituksena oli nähdä edesmennyt poptähti lavalla muutenkin, kuin vain kankaalle heijastettuna.

Justin Timberlaken huhuttiin etukäteen suunnittelevan Princeä esittävän hologrammin käyttöä. Huhut ovat sittemmin osoittautuneet todeksi, mutta Timberlake päätti perua hologrammin käytön viime tipassa.

Page Six -sivuston mukaan poptähti pyörsi päätöksensä hologrammihuhujen saatua tyrmäävän vastaanoton sosiaalisessa mediassa ja Prince-fanien keskuudessa. Myös Princen rumpali ja pitkäaikainen ystävä Sheila E. oli ideaa vastaan.

– Prince pyysi minua pitämään huolen siitä, ettei kukaan tekisi hänestä hologrammia. Hän piti niitä demonisina uskonnollisen vakaumuksensa vuoksi, Sheila E. kuvaili.