Koiran keppi ei mahtunut sisään – ei suostunut luovuttamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmat koirat rakastavat pihalta löytyviä keppejä, joita ne kuljettavat ylpeästi kotiinsa. Toisinaan kepit osoittautuvat kuitenkin aivan liian isoiksi mahtuakseen ahtaista sisään ahtaista oviaukoista.

Yhdysvaltojen Montanassa kuvatulla videolla tavataan Deefer-niminen koira. Omistajan mukaan sillä on tapana etsiä suurimpia keppejä, joita se pystyy kantamaan.

Ongelmaksi osoittautuu yleensä ikkuna jota koira käyttää päästäkseen sisätiloihin. Videolla Deeferin kantama keppi on aivan liian suuri mahtuakseen sisään avoimesta ikkunasta. Lopulta omistaja joutui auttamaan koiraansa saamaan sen sisälle.

– Deefer rapisteli keppiä ympäriinsä ja jätti tikkuja joka puolella. Jouduin imuroimaan puun palasia päiväkausien ajan, omistaja paljasti.