Taylor Ross julkaisee herutuskuviaan Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieber lomaili pari vuotta sitten perheensä kanssa Karibialla ja julkaisi reissulta lomakuvia verkossa. Kuvien keskipisteeksi nousi poptähden sijaan yllättäen julkkisperheen lastenhoitaja Taylor Ross, joka oli hoitamassa perheen pienempiä lapsia. Rossista tuli nopeasti somejulkkis.

Taylor Rossin mallinmitat kevyesti täyttävä vartalo ja kuvankauniit kasvot noteerattiin laajasti ympäri maailmaa, ja sittemmin hänen Instagramissa julkaisemat herutuskuvansa ovat päätyneet ajoittain viihdelehtien sivuille.

Viime aikoina Taylor Ross on julkaissut jälleen upeita kuvia Instagramissa, eikä hän näytä Instagram-kuviensa perusteella viihtyvän kovin usein täysissä pukeissa. Hänen sosiaalinen mediansa on nimittäin pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.

In need of some Vitamin D… I swear the sky is only grey over here in London Town

A post shared by Taylor Ross (@taylorsrross) on

Beach bum 🍑

A post shared by Taylor Ross (@taylorsrross) on

🐚🐚🐚

A post shared by Taylor Ross (@taylorsrross) on

Deep blue sea 🌊

A post shared by Taylor Ross (@taylorsrross) on

The claws tho 😂

A post shared by Taylor Ross (@taylorsrross) on

Fine Daphne… you can tan with me 🤷🏼‍♀️

A post shared by Taylor Ross (@taylorsrross) on

In need of some portofino sun ☀️

A post shared by Taylor Ross (@taylorsrross) on

Love me some skoks ♥️

A post shared by Taylor Ross (@taylorsrross) on

Salty 🦀 #portofino #paraggibeach

A post shared by Taylor Ross (@taylorsrross) on