Plus-malli Ashley Graham osoittaa – uimapukumallin ei tarvitse olla tikkulaiha

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta. Muotialalla suosiotaan räjähdysmäisesti viime vuosien aikana kasvattanut kaunotar on suunnitellut myös omia alusvaatteita ja uimapukuja.

Viime päivinä Ashley on nähty uusissa mainoskuvissa esittelemässä Swimsuits For All -merkin bikineitä ja uimapukuja. Kampanjan tähtenä on ollut poikkeuksellisesti myös hänen äitinsä, 53-vuotias Linda.

Swimsuits for all -uimapukuja löytyy joka koossa niin hoikille kuin hieman runsaskurvisimmillekin naisille. Ashley kuvasi mainoskampanjan uudet kuvat yhdessä 53-vuotiaan äitinsä Linda Grahamin kanssa Marokossa, ja lopputuloksena he saivat todella upeat kuvat, jotka puhuttelevat varmasti kaiken ikäisiä ja kokoisia asiakkaita.

Splash
Splash
Splash
Splash