Kourtney Kardashianin piha kuhisee tarantelloja – näin kävi auringonotolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tarantelloiksikin nimitetyt lintuhämähäkit voivat lajeista riippuen elää sekä sademetsissä että aavikoillakin. Ne käyttävät ravinnokseen enimmäkseen hyönteisiä eivätkä yleensä ole ihmisille juuri ampiaisen pistoa vaarallisempia, mutta silti moni pelkää isoja hämähäkkejä kuollakseen.

Nyt videolle tallentui hupaisa tilanne, jossa nähdään miten kaksi isoa lintuhämähäkkiä tallustelee realitytähti Kourtney Kardashianin pihamaalla. Nainen on jo kertaalleen hoitanut hämähäkkiongelman hyönteistorjujien avulla, mutta paritteluaikana niistä on kuitenkin melko hankalaa päästä eroon kokonaan.

Kourtney Kardashian oli ottamassa aurinkoa takapihallaan hänen ystävänsä kanssa kun kaksikko näki ison lintuhämähäkin tallustelevan maassa. Lopulta naiset joutuivat juoksemaan pois pihalta kun he näkivät vielä toisenkin hämähäkin heidän aurinkotuoliensa toisella puolella.