Seksiterapeutti neuvoo – näin saat romantiikkaa ystävänpäivään

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

14. helmikuuta vietetään ystävänpäivää. Ystävänpäivä on suomalaisille päivä, jolloin muistetaan monesti sekä ystäviä että omaa kumppania. Amerikassa ystävänpäivä on kuitenkin romanttinen rakastavaisten päivä, jolloin tehdään suuria rakkauden eleitä, kositaan, järjestetään upeita treffejä ja annetaan lahjoja.

Moni voi kokea paineita ystävänpäivästä, koska haluaisi tehdä siitä kumppanilleen erityisen. Seksiterapeutti Isiah McKimmie kertoi Daily Mail -sivustolle hänen parhaat vinkkinsä siihen, miten pariskunta voi tehdä tästä päivästä mahdollisimman romanttisen.

1. Ostakaa uudet seksikkäät alusvaatteet toisillenne.

2. Lähettäkää päivällä toisillenne kiihkeitä ja seksikkäitä tekstiviestejä.

3. Menkää aiemmin illalla sänkyyn ja varatkaa seksille ja läheisyydelle kunnolla aikaa.

4. Sytyttäkää makuuhuoneeseen kynttilöitä ja antakaa toisillenne hieronnat.

5. Sitokaa vuorotellen toistenne silmät kangaskaistaleella.