Saunailtojen pelastus! Tölkkiteline ratkaisee juomaongelman

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Saunailloissa käyneet tietävät, että virvoitusjuomatölkeistä syntyy ongelma viimeistään siinä vaiheessa, kun aikoo käydä suihkussa. Ongelma on se, että mihin juoman panee kädestään peseytymisen ajaksi. Lattian tai lavuaarin kulmalla se kaatuu takuuvarmasti. Mikäli tölkin panee hyllylle, unohtuu se sinne takuuvarmasti.

Nyt asiaan on ratkaisu: Sudski. Tölkkiteline on valmistettu muovista ja se on tarkoituksena asentaa suihkun lähelle ja käden ulottuville. Teline tarrautuu mihin tahansa kirkkaaseen alustaan.

Telineen pohjassa on reikä, jotta kaikki sen sisälle roiskuava neste valuu pois, eikä jää muhimaan pidikkeen sisälle. Tuotteen hinta ei ole pilattu, sillä yksi kappale maksaa alle 15 euroa Amazon-verkkokaupassa. Sudskin kerrotaan olevan kestävä ja pysyvän seinässä.