Supertähtien meikkitaitelija: ”Levitä meikki sormillasi”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yksi maailman tunnetuimmista meikkitaiteilijoista, Pat McGrath, on nyt antanut vinkkinsä paremman lopputuloksen saamiseksi meikkaamisessa. Naisen mukaan ihmisten tulisi unohtaa suuri siveltimien määrä ja luoda meikin pohja ja luomivärit ennemmin sormilla. Hän tietää mistä puhuu.

Pat McGrath vannoo sormilla meikkaamisen nimeen. Nainen suosittelee, että meikkivoiteet, luomivärit ja huulipunat lisättäisiin kasvoille sormilla. Syynä on käsien antama lämpö tuotteelle, joka tekee siitä helpommin ja tasaisemmin levittyvän. Osa ihmisistä välttelee meikin sormeilemista käsissä olevien rasvojen takia.

Kuuluisa meikkitaiteilija kuitenkin vakuuttaa, että sormilla saa parhaimman lopputuloksen, kunhan muistaa pestä kädet huolellisesti ennen meikkaamisen aloittamista, PureWow uutisoi. Sormet voi myös helposti pestä meikkiä vaihtaessaan.