Tyga vaatii isyystestiä – uskoo Kylien vauvaa omakseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin julkkisperheen 20-vuotias tytär Kylie Jenner synnytti noin viikko sitten esikoisensa. Kylie Jenner ja Travis Scott nimesivät yhdessä tyttärensä Stormi Websteriksi. Nyt tuoreen äidin entinen poikaystävä on kuitenkin vaatimassa isyystestiä vauvasta.

Kylie Jennerin entinen poikaystävä räppäri Tyga kommentoi jo syksyllä raskaushuhuja uskomalla, että lapsi voi olla myös hänen. Tyga on edelleen vakuuttunut siitä, että hän saattaa olla vauvan isä, minkä vuoksi hän haluaisi teettää isyystestin.

Tyga ja Kylie erosivat viime vuoden huhtikuussa. Tyga on kuitenkin kertonut ystävilleen The Sun -lehden mukaan, että hän on ollut yhä seksuaalisesti aktiivinen Kylien kanssa yhdeksän kuukautta sitten, minkä vuoksi hän ei saa mielenrauhaa ennen kuin lapsen isyys testataan virallisesti.