Blake Lively pudotti raskauskilonsa – lähes 28 kiloa katosi!

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

30-vuotias näyttelijätär Blake Lively on saanut miehensä Ryan Reynoldsin kanssa kaksi lasta. Pariskunnan nuorin lapsi syntyi 2016 vuoden syyskuussa, minkä jälkeen nainen on sitoutunut noudattamaan terveellistä ruokavaliota ja treenisuunnitelmaa päästäkseen eroon raskauskiloistaan.

Blake Lively kertoi aiemmin, että oman vartalon hyväksyminen ja rakastaminen on prosessi, joka naisten tulee aloittaa alusta joka raskauden muuttaessa vartaloa niin dramaattisesti. Lively teki hitaasti, mutta varmasti töitä yli vuoden ajan ja on nyt esitellyt saamiaan tuloksia ylpeänä sosiaalisessa mediassa jakamallaan kuvalla.

Blake Lively julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseeraa tiukoissa trikoissa ja urheiluliiveissä kunto-ohjaajansa Don Saldinon vieressä. Nainen on todella ylpeä itsestään ja saavutuksistaan voidessaan ilmoittaa, että hän on pudottanut painoaan toisen raskautensa jälkeen 27,7 kiloa viimeisen 14 kuukauden aikana.