Elon Muskin liekinheittimet myytiin loppuun – mies teki sellaisen itse!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elon Muskin The Boring Company – yhtiö toi taannoin myyntiin valtavan suosion saavuttaneet liekinheittimet. Kaikki halukkaat eivät saaneet omaansa, sillä ne myytiin loppuun vain neljässä vuorokaudessa.

Eräs Youtube-käyttäjä ei ehtinyt tilaamaan liekinheitintä, joten hän päätti rakentaa omansa. Youtuben So I Had This Idea -kanavalla julkaistulla videolla seurataan kuinka laite syntyy.

Lopputulos ei eroa ulkoisesti juurikaan The Boring Companyn liekinheittimestä, ja se toimiikin samalla tavalla. Kaiken lisäksi siitä tuli noin 272 dollaria verkossa myytyjä liekinheittimiä edullisempi. Videolla tosin varoitetaan liekinheittimen rakentamisen voivan olla vaarallista, eivätkä videon tekijä tai Elon Musk ole vastuussa mahdollisista onnettomuuksista tai kuolemasta.