Sinkkuelämää-tähtien riita paisuu – Kim Cattrallin avautuminen rajua luettavaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sinkkuelämää-televisiosarjan ja samaa nimeä kantavien elokuvien fanit ovat olleet surullisia saadessaan seruata Sarah Jessica Parkerin ja Kim Cattrallin julkista riitelyä. Cattrallin mukaan sarjassa näytelleet naiset ja etenkin Sarah Jessica Parker eivät koskaan olleet hänen ystäviään.

Kim Cattrall julkaisi Instagramissa tiedon siitä, että hänen rakastettu veljensä Chris Cattrall on menehtynyt. Rauhaneleenä Sarah Jessica Parker kirjoitti kuvan alle Cosmopolitan-sivuston mukaan osanottonsa, jossa hän toivoi perheelle rakkautta ja edesmenneelle veljelle hyvää matkaa.

Kim Cattrall ei kuitenkaan kaivannut Parkerin osanottoja. Nainen julkaisi heti Instagramissa kuvan, jossa lukee isolla: ”I don’t need your love or support at this tragic time @sarahjessicaparker”. Kuvatekstissä Cattrall vielä tarkensi, että tällainen jatkuva yhteydenotto on vain muistutus siitä miten julma Parker oli silloin ja nyt. Cattrallin mukaan Parker käyttää hyväksi rakkaan veljensä menehtymistä pystyäkseen ylläpitämään oman hyvä tyttö -imagonsa.