Nyt se tapahtui! Kylie Jenner julkaisi ensimmäisen raskauden jälkeisen selfie-kuvansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa Stormi Websterin 1. helmikuuta piiloteltuaan raskautta medialta koko odotusaikansa. Kylie Jennerin ja räppäri Travis Scottin tyttövauva syntyi Los Angelesissa Cedars-Sinain sairaalassa 16.43 paikallista aikaa.

Kylie Jennerin ilouutisten jälkeen 20-vuotias tuore äiti on jakanut sosiaalisessa mediassa vain muutaman kuvan. Nyt Jenner julkaisi viimein ensimmäiset tuoreet selfie-kuvansa, joita fanit ovatkin jo odotelleet useamman kuukauden ajan.

Kylie Jenner julkaisi itsestään kaksi kuvaa, joissa hän istuu autossaan tummanpunaisessa Adidaksen verryttelyasussa. Fanit osoittivat heti somehiljaisuutta pitäneelle tähdelle tukeaan yli viiden miljoonan tykkäyksen avulla. Nuori äiti näyttäisi saaneen heti itselleen hieman omaa aikaa sen jälkeen, kun hän palkkasi Mirror-lehden mukaan avukseen lastenhoitajan.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on