Suomalainen teki sen taas! Tämä ilmaveivi sekoitti NHL-fanit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni suomalainen muistaa vielä elävästi miten Mikael Granlund nousi hetkessä koko maailman kiekkokansan huulille tekemällä ilmaveivillä maalin jääkiekon vuoden 2011 MM-kisoissa. Sittemmin vastaavia suorituksia ei ole juuri nähty, mutta nyt suomalainen Otto Somppi on aiheuttanut sensaation tuoreella maalillaan.

Tampa Bayn varaama Somppi teki nimittäin Quebec Major Junior Hockey Leaguen pelissä ilmaveivillä maalin, jota edes vieressä olleet pelaajat eivät uskoneet todeksi. Myös televisiokatsojat saivat selville tapahtumat vasta hidastuksista ja uusista kamerakulmista.

Kuvissa nimittäin nähdään miten Somppi viskasi itsevarmasti kiekon suoraan Shawiniganin maalin takaa sisään. Videon historiallisen upeasta maalista julkaisi Sompin joukkue Halifax Mooseheads, ja sitä ovat hehkuttaneet vuolaasti esimerkiksi NHL ja lukuisat verkkomediat. NHL-fanit ovat ylistäneet Sompin maalia jo vuoden upeimmaksi.