Paris Hilton alasti ruusujen keskellä – mallia American Beautystä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Paris Hilton paljasti taannoin palaavansa musiikkiuransa pariin. Tähti valmistautuu parhaillaan julkaisemaan uuden I Need You -kappaleensa. Nyt Hilton on mainostanut I Need You -singleään rohkean kuvan merkeissä.

Tähti jakoi Instagramissa American Beauty -elokuvan kuuluisaa kohtausta muistuttavan otoksen, jossa hän makaa alasti ruusujen keskellä. I Need You -kappale julkaistaan ystävänpäivänä, eli 14. helmikuuta.

Hilton on maininnut nykyisiksi vaikuttajikseen Madonnan, Michael Jacksonin sekä Katy Perryn, ja kertonut uuden musiikin edustavan deep housea, technoa ja electro-popia. Paris Hilton on ollut viime aikoina muutenkin kiireinen nainen. Taannoin hänen uutisoitiin menneen kihloihin näyttelijä Chris Zylkan kanssa Aspenissa.

 

2 Days till #INeedYou 🌹

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on