Pikkupossu nukahtaa sekunneissa kutitteluun – kunpa tämä toimisi myös ihmisillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Couple Berry Farms on Kalifornian Vistassa sijaitseva pieni perhetila, jossa kasvatetaan marjoja, hedelmiä ja kasviksia. Maatilalla on myös aktiivinen Facebook-sivusto, jossa he jakavat houkuttelevien ja tuoreiden tuotekuvien lisäksi toisinaan myös ihania kuvia ja videoita maatilalla asuvista eläimistä.

Nyt eräs Couple Berry Farmsin jakama lyhyt video on alkanut leviämään sosiaalisessa mediassa. Videolla nähdään pieni ja suloinen porsas, joka makoilee tilan omistajan käsivarrella. Mies kutittelee pikkupossua vatsasta niin kauan, että se nukahtaa.

Videolla nähdään miten porsas nautiskelee vatsan kutittamisesta. Se hykertelee onnellisena miehen kädellä makoillen, kunnes se yllättäin nukahtaa vain muutamassa sekunnissa. Suloinen video on saanut Facebookissa jo yli 442.000 jakoa.

Heart melting in 3-2-1❣️

Publié par Couple Berry Farms sur vendredi 1 décembre 2017