Uusi peli herkuttelijalle – syödään pään ympärillä pyöriviä makupaloja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kotibileissä ja illanistujaisissa saatetaan pelata lautapelejä tai ottaa turnauksia pelikonsolilla. Nyt markkinoille on tulossa uusi peli, jossa on ideana syödä pään ympärillä pyöriviä herkkuja.

Hasbron toteuttama Chow Crown ilmestyy markkinoille ensi syksynä. Peli on päähän asetettava kruunu, jonka ulokkeista pannaan roikkumaan erilaisia syötäviä. Ulokkeet liikkuvat pään ympärillä pelaajan liikkeiden mukaan ja suupaloja saa metsästää suuhunsa ilman käsiä niin kauan, kun laitteesta kuuluu musiikkia.

Sen lisäksi, että peli näyttää hullunkuriselta, on se myös yllättävän vaikea testaajiensa mukaan. Ulokkeissa roikkuviin haarukoihin voi panna hedelmiä, sipsejä tai vaikka vaahtokarkkeja. Pelistä tulee mielenkiintoisempi, mikäli pelaajan houkuttimena on hänen lempiherkkujaan.