10-vuotias poika tanssii kuin Michael Jackson – upea taituri!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa lapsista saa jo syntymästään lähtien esiintyjän geenit. Heillä on palo olla jakamattoman huomion keskipisteenä ja jatkuvasti viihdyttämässä ihmisiä. Eräs kymmenenvuotias on hyvä esimerkki viihdyttäjästä, joka on ottanut Michael Jacksonin liikkeet haltuunsa.

Kymmenenvuotias Lucas esittelee MJ Alive -sivuston jakamalla Facebook-videolla miten hän on ottanut popin kuninkaan tanssiliikkeet haltuunsa. Poika on pukeutunut tanssiesitystä varten kuin Michael Jackson ja osaa eläytyä täysillä kaikkiin tunnettuihin kappaleisiin.

Lucas on opetellut Michael Jacksonin vaikeat jalkaliikkeet huolellisesti ja tanssii musiikin mukana kuin vanha tekijä. Lucas taitaa miehen tanssiliikkeet lukuisiin eri kappaleisiin, joita varten poika on opetellut erilaiset koreografiat.

10 Year old MJ fan dancing to Michael Jackson songs

10 Year old MJ fan dancing to Michael Jackson songs

Publié par MJ Alive sur jeudi 1 février 2018