Tanssii tähtien kanssa -kaunotar bikineissä – lemmenloma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -realitykisasta aikoinaan julkkikseksi noussut tanssija Cheryl Burke on viime aikoina loistanut poissaolollaan viihdelehtien otsikoista. Pari vuotta sitten tumma kaunotar teki paluun julkisuuteen emännöidessään omaa klubia Las Vegasissa.

Sittemmin Cheryl on nähty ajoittain julkisuudessa, ja parhaillaan hän viettää lemmenlomaansa Meksikossa yhdessä Matthew Lawrencen kanssa. Televisiosta tuttu julkkispari kuvattiin ottamassa aurinkoa Tulumissa, jossa on viime aikoina viihtynyt myös monia muita julkkiksia.

Ammattitanssija Cheryl Burke on kaksinkertainen Emmy-ehdokas. Hän on noussut amerikkalaisten tietoisuuteen Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta Drew Lacheyn, Ian Zieringin, Emmitt Smithin, Christian de la Fuenten, Maurice Greenin, Gilles Marinin ja Wayne Newtonin tanssiparina. Lisäksi hän on vieraillut televisiossa Disneyn Zackin ja Codyn viiden tähden elämää -sarjassa ja voittanut tanssin Yhdysvaltojen mestaruuden.

Splash
Splash
Splash
Splash