Demi Rose Mawby rannalla kuin veistos – vartalosta ei kurveja puutu

Viihdeuutiset · Stara.fi

22-vuotias Instagram-sensaatio Demi Rose Mawby hemmottelee fanejaan usein rohkeilla ja paljastavilla kuvillaan sosiaalisessa mediassa. Demi juhli joulukuussa yli kuutta miljoonaa seuraajaa, ja nyt luku on noussut siitäkin jo sadoilla tuhansilla uusilla seuraajilla.

Nyt Demi Rose on ikuistettu rannalla Car Verdellä, jossa hän esitteli kurvikasta vartaloaan Salin saarella auliisti kuvaajille pulahtamalla veteen yhdessä ystävänsä kanssa. Demin bikinit eivät jättäneet juuri arvailun varaa, ja siksi jokainen rannalla ollut takuulla huomasi hänen muodokkaan bikinivartalonsa.

Demi Rose Mawby tapaili viime kesänä räppäri Tygaa, mutta suhde ei kestänyt kovin pitkään. Äskettäin Tyga kertoi uskovansa olevansa Kylie Jennerin lapsen isä, ja tammikuussa syntynyt pienokainen on saanut alkunsa arviolta viime vuoden huhtikuussa.

Splash
Splash
Splash
Splash