Kakadu ihastui naiseen – laulaa nyt vain yhtä laulua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Papukaijat ovat tunnetusti melkoisia siivekkäiden maailman monitaitureita. Sen lisäksi, että linnut pystyvät usein matkimaan ihmisten puhetta, ne oppivat myös viheltämään monia tunnistettavia melodioita.

Youtube-käyttäjä David Kellyn videolla nähdään miten huvittavasti hänen Doppler-niminen neitokakadunsa alkaa käyttäytymään heti kun Kellyn vaimo astuu huoneeseen. Doppler alkaa heti tekemään kaikkensa hurmatakseen naisen omilla tanssiaskelillaan ja taitavalla vihellyksellään.

Doppler levittää siipiään ja tepastelee puomillaan kiinnittääkseen naisen huomion. Se viheltelee naiselle mielellään ja kiinnittää aina vain häneen huomiota kun nainen on huoneessa. David Kellyn mukaan Dopplerille on nykyään lähes mahdotonta edes yrittää opettaa uusia kappaleita, koska se haluaisi laulaa naiselle vain yhtä ja samaa laulua.