Kimi Räikkönen julkaisi romanttisen suutelukuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulamestari Kimi Räikkönen aktivoitui julkisen sosiaalisen median käyttäjänä vasta aivan äskettäin avattuaan Instagram-tilin. Sittemmin hän on ehtinyt julkaista upeita kuvia kulissien takaa faniensa iloksi. Nyt tuoreimmassa päivityksessä nähdään romanttinen suutelukuva.

Kuvan perusteella Kimi ja Minttu Räikkösen häiden yhteydessä ikuistetussa otoksessa hääpari istuu punaisessa urheiluautossa ja suutelee toisiaan hellästi. Kuvatekstissä Kimi toteaa ”Best friend and beloved wife.” Äskettäin Kimi julkaisi kuvan myös Robin-pojastaan. Ferrari-huppariin pukeutuneen pojan kuvatekstissä isä totesi lyhyesti ”The Kid.”

Best friend and beloved wife.

A post shared by #Kimi7 (@kimimatiasraikkonen) on

The kid.

A post shared by #Kimi7 (@kimimatiasraikkonen) on