Salaperäinen Moister julkaisi uuden singlen – tyylipuhdasta kasaria!

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomalaisyhtye Moister julkaisi tänään uuden New York Strangers -singlensä, jonka tunnelma on yhtyeen edellisiin kappaleisiin verrattuna hieman tummempi sekä elokuvamaisempi. Tyylillisesti se on melko puhdasta kasaria ja olisi aikoinaan sopinut täydellisesti vaikkapa Miami Vice -televisiosarjaan.

– Tästä kappaleesta meillä oli jo pitkään aihio, joka tuntui oikealta. Haluttiin kehittää sitä ja maalata tarinaan lisää tasoja kuten puhelinvastaajan viesti, jonka tarkoituksen kuulija saa mielessään rakentaa suuntaan tai toiseen. Onko se sitten palavaa rakkautta vai jäähyväiset. Kappaleessa on sekä herkkyyttä että dramatiikkaa hyvässä suhteessa, Moister kommentoi.

Edelleen anonyymeina pysyttelevät Moisterin suomalaiset jäsenet omaavat taustaa konepohjaisen musiikin sekä hiphop-kulttuurin parista jo vuosikymmenen ajalta. Kokoonpanolta on luvassa lisää uutta musiikkia keväällä 2018.