Näin ystävänpäivä eroaa vastarakastuneilla ja aviopareilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

14. helmikuuta vietetään ystävänpäivää. Amerikassa ystävänpäivä on romanttinen rakastavaisten päivä, jolloin tehdään suuria rakkauden eleitä, kositaan, järjestetään upeita treffejä ja annetaan lahjoja. Ystävänpäivän merkitys saattaa kuitenkin vuosien saatossa ja parisuhteen vakavoituessa muuttua.

Australialainen koomikko Troy Kinne on nyt julkaissut hauskan YouTube-videon, jossa hän osoittaa miten ystävänpäivän merkitys on muuttunut tuoreiden pariskuntien ja avioparien välillä. Vastarakastunut pari harrastaa seksiä ja antaa toisilleen yllätyslahjoja toisin kuin aviopari, jossa toinen osapuoli ei edes muista koko ystävänpäivää.

Aviopari voi yllättää kumppaninsa pelkällä kortilla, herkkujen salaisella napostelulla tai erityisen pahan hajuisella vessakäynnillä. Vastarakastunut pari syö yhdessä romanttisesti, harrastaa seksiä monta kertaa ja yllättää toisensa lahjoilla, kukilla ja romanttisilla koristeluilla kotona.