Vietä ystävänpäivää bestiksen kanssa – tässä hauskat ideat illanviettoon

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sinkut viettävät usein ystävänpäivää kavereidensa kanssa. Ystävyyttä voi juhlia myös ilman viiden lajin ruokaillallisia ja kalliita kuohuviinejä. Kaveriporukka voi viettää illan pelaillen, ulkoillen, kokkaillen tai katsomalla elokuvia kotisohvalla.

Ystävyyttä kannattaa juhlia siinä missä parisuhdettakin. Suomessa ystäväpäivään liittyy perinteisesti korttien vaihtamista, mutta myös pienten lahjojen antamista. Tärkeintä lienee kuitenkin toisen ihmisen arvostaminen ja läsnäolo. Ystävänpäivä antaa erinomaisen syyn lähteä kaverin luokse yökylään. Tehkää lempijuttuja yhdessä, jotta kummankaan ei tarvitse olla yksin rakkauden juhlapäivänä.

Ennen leffailtaa voi käydä laskemassa pulkkamäessä, etsimässä geokätköjä tai osallistua intensiiviselle jumppatunnille. Illalla voi olla hyvää aikaa muistella yhteistä historiaa ja katsella vanhoja valokuvia vuosien varrelta. Osa kaveruksista voi ottaa ystävänpäiväksi vapaata ja pyhittää sen kokonaan yhteiselle tekemiselle. Yksi hauska idea on tehdä reissu johonkin toiseen kaupunkiin. Tutustukaa uuden paikkakunnan kirpputoreihin ja kahviloihin.