BMW-kuski vei naisen kolaaman parkkipaikan – kosto oli suloinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parkkipaikan löytäminen ei ole talvella niin helppoa kuin kesällä. Parkkipaikoille auratut lumikasat vähentävät pysäköintimahdollisuuksia, minkä vuoksi eräs nainen olikin erityisen tuohtunut siitä, että vieras autokuski oli pysäköinyt auton hänen auraamalleen parkkipaikalle.

Chicagossa asuva nainen oli siistinyt omakotitalonsa edessä olevalta tieltä parkkipaikan hänen autoaan varten. Nainen oli putsannut parkkipaikan lumikolalla, minkä jälkeen hän oli lähtenyt hakemaan autoaan. Kun hän tuli pysäköimään autoaan, vieras kuski oli kuitenkin päättänyt huolettomasti viedä siistin parkkipaikan talon edestä.

Vieras kuski oli varmasti ollut iloinen nähdessään siistin parkkipaikan kadun varrella. Nainen oli kuitenkin kaikkea muuta kuin iloinen huomatessaan, että joku muu hyötyy hänen kovasta työstään. Niinpä nainen päätti hakea lumikolansa taloltaan uudelleen ja haudata Bemarin lumeen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.